Je kunt je niet meer inschrijven voor dit webinar

Wat is de ontbrekende schakel tussen meer rust wíllen, en dat ook bereiken?

Wil je graag meer rust? Wil je meer energie? En wil je weer genieten? Doe dan mee met de Gratis Masterclass: Dé 7 stappen naar meer Rust, Energie en Genieten bij een burn-out. Hierin ontvang je de kennis die ik de afgelopen 25 jaar heb opgedaan. En ik verklap vast, dat het iets anders is dan je verwacht.

Onrust en stress zijn dé dingen die je rust, en dus je geluk, enorm kunnen beperken. De kans is groot dat je vooral last hebt van onrust in je hoofd. En daarnaast lijkt je vermoeidheid maar niet over te gaan. Je hebt een gebrek aan motivatie, en moeite om je te concentreren. Je hebt ook lichamelijke klachten, zoals hoofdpijn, spierpijn, rugpijn, buikpijn en/of darmproblemen. Hierdoor kun je niet meer genieten.

Je wilt je niet langer laten leiden door de waan van de dag. Je wilt de regie van jouw leven en jouw geluk weer in eigen hand. Zo bespaar je jezelf een hoop onrust en gepieker. En het resultaat? Meer rust, meer energie, meer vrijheid, meer voldoening en geluk. Je concentratie is verbeterd en je vergeet niets meer. Je bent weer positief en gemotiveerd. Zodat je weer kunt leven in plaats van overleven en meer kunt genieten. Waardoor ook je lichamelijke klachten verminderen of verdwijnen!

Ik heb op het randje van een burn-out gezeten, en ging op zoek naar meer rust. In mijn zoektocht van meer dan 25 jaar, vond ik dat op een hele andere plek dan ik het had verwacht. Deze waardevolle informatie wil ik graag met je delen.

Na deze masterclass:
●        Weet je welke 7 fases er zijn bij stress;
●        Weet je in welke fase jij zit;
●        Weet je hoe je jouw rust en geluk onbewust saboteert;
●        Weet je in welk hoekje je jouw rust en geluk wél kunt vinden;
●        Weet je wat je kunt laten, om meer rust en geluk te ervaren;
●        Ervaar je een oefening waarbij je direct tot rust te komt;
●        Weet je welke 7 waardevolle stappen je kunt zetten voor meer rust, energie en genieten;
●        Weet je wat die ene stap is die jou resultaat gaat opleveren.

Je kunt de masterclass online GRATIS volgen. Je krijgt een unieke masterclass met waardevolle tips die je nergens anders vindt. Schrijf je hierboven direct in!
Presentatie door
Nanda Noorlander van N-balans
De burn-out expert voor het snelst blijvende resultaat. 

(Nanda Noorlander helpt mensen die last hebben van overspannenheid of een burn-out aan meer rust en meer energie zodat ze weer kunnen genieten en eindelijk weer gelukkig zijn.)

Deel dit webinar
powered by WebinarGeek