Je kunt je niet meer inschrijven voor dit webinar

Hoe je in extreme omstandigheden toch rust kunt vinden

GRATIS MASTERCLASS: Hoe je in extreme omstandigheden toch rust kunt vinden

We leven in een rare tijd. Een klant zei gisteren tegen mij: “Het lijkt wel een foute film”, en ja daar lijkt het wel op. Alles zoals het was loopt anders. En dat is even wennen.

Het lijkt erop dat de meeste mensen meer last hebben van alle gevolgen van deze situatie dan dat ze zelf ziek zijn. En dat kan ook heel vervelend zijn, juist als je zelf al overspannen bent of een burn-out hebt. Dan kan dit net allemaal een beetje te veel zijn.

Omdat ik het gevoel heb dat veel mensen veel onrust ervaren door de huidige situatie geef ik bij uitzondering een GRATIS masterclass. Dat is voor jou als je je nu gespannen voelt of meer stress ervaart door deze situatie. Ik geef je tips hoe je hier mee om kunt gaan en geef je een gratis visualisatie zodat je direct rust kunt ervaren.

Ik heb een burn-out gehad, en ging op zoek naar meer rust. In mijn zoektocht van meer dan 27 jaar, vond ik dat op een hele andere plek dan ik het had verwacht. Deze waardevolle informatie wil ik graag met je delen.

Na deze masterclass:
●        Weet je hoe je jouw rust en geluk onbewust saboteert;
●        Weet je wat je kunt laten, om meer rust en geluk te ervaren;
●        Weet je hoe je wat je kunt doen om toch rust kunt vinden;
●        Weet je wat die ene stap is die je resultaat gaat opleveren.

Je kunt de masterclass online GRATIS volgen. Je krijgt een unieke masterclass met waardevolle tips die je nergens anders vindt. Schrijf je hier direct in!
Presentatie door
Nanda Noorlander van N-balans. 

(Nanda Noorlander helpt mensen die last hebben van overspannenheid of een burn-out aan meer rust en meer energie zodat ze weer kunnen genieten en eindelijk weer gelukkig zijn.)

Deel dit webinar
powered by WebinarGeek